Vi står til rådighed alle døgnets 24 timer

Beboerkontakt tilbydes af professionelt firma

Hos Sundby Rengørings Service ApS tilbyder vi beboerkontakt i forskellige ejendomme. Vi står til rådighed alle døgnets 24 timer, hvilket kan være med til at skabe tryghed blandt beboerne i ejendommen. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Sundby.

Hvis vi skal stå for beboerkontakt hos dig, betyder det, at vi er den første, der skal ringes til, hvis der opstår problemer i ejendommen. Det kan være, at strømmen er gået, eller at der er opstået en vandskade. Vi tilbyder denne service, så bestyrelsen i ejendommen ikke bliver kimet ned på alle tider af døgnet.

Vores beboerkontakt har døgnservice

​Vi sørger for at få løst problemet hurtigst muligt. Vi har gode og brede kompetencer til at løse diverse opgaver. Skal der tilkaldes håndværkere, kan vi også klare dette efter nærmere aftale med ejendommen om proceduren heraf.

Vi tilbyder døgnvagt-service i forbindelse med beboerkontakt, hvilket betyder, at vi kan kontaktes på enhver tid af døgnet. Vi rykker ud ved akutte situationer, hvis der eksempelvis opstår varmeproblemer, yderdøre der ikke kan lukke eller lignende. Kort sagt kan vi være ejendommens vicevært, der hjælper beboerne med at løse både små og store opgaver.

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål

​​Lyder beboerkontakt som noget for dig, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle.

Er du interesseret? Så kontakt os

Bed om et tilbud Vores kontaktoplysninger