Vi har helt styr på, hvilke produkter der bør anvendes til bekæmpelse af ukrudt på befæstede steder

Home » Vi tilbyder » Ejendomsservice​ » Udendørs renhold

Udendørs renhold står vi gerne for

Er du træt af, at fortovet uden for din butik flyder med skrald fra forbipasserende? Så lav en aftale med os, og vi garanterer dig, at dine udendørs arealer er rene og velholdte. Hos Sundby Rengørings Service ApS står vi gerne for udendørs renhold hos forskellige kunder. Vi står til rådighed hos kunder i hele hovedstaden og omegn.

Udendørs renhold har stor betydning for det generelle indtryk af ejendommen. Det nytter nemlig ikke meget, at facaden er nyrenoveret, hvis fortovet flyder med forskelligt skidt og skrald, eller hvis der er knæhøjt ukrudt omkring bygningen. Vi tilbyder professionel udendørs renhold, hvor vi sikrer, at dine udendørs arealer altid ser godt ud.

Vi anvender grundige metoder til udendørs renhold

Hos de fleste kunder er en ugentlig gennemgang af arealer tilstrækkeligt til, at ejendommen ser velplejet ud. Nogle områder kræver dog lidt mere, som eksempelvis et fortov ved en kiosk eller over for en folkeskole. Vi tilpasser naturligvis hyppigheden af udendørs renhold efter det aktuelle behov og ønsker.

Vi anvender ikke moderne fejemaskiner til at feje med, da disse ikke kan feje ordentligt ved eksempelvis kældernedgange, under borde og bænke, bag skraldespande og i hjørner. Derfor anvender vi en god gammel kost og en skovl, da vi herved opnår det bedste resultat.

Ring for flere informationer

Vi har helt styr på, hvilke produkter der bør anvendes til bekæmpelse af ukrudt på befæstede steder, så du bør ikke være nervøs for, at vi anvender giftige sprøjtemidler.

Er du interesseret? Så kontakt os

Bed om et tilbud Vores kontaktoplysninger