Vi servicerer alle typer af beboelses-ejendomme samt erhvervs-ejendomme

Home » Profil

Profil

Om arbejdsområder, historie og i dag samt det daglige arbejde.

Primært arbejdsområde

Sundby Rengørings Service er et rengørings- og serviceselskab, hvor vi har specialiseret os i at løse de praktiske opgaver, der er forbundet med drift og vedligeholdelse af en ejendom.

Vi servicerer alle typer af beboelses-ejendomme samt erhvervs-ejendomme.

Stor eller lokal? Hvorfor ikke begge dele.

Vi er en del af PHM Group. PHM er en ejendomsservicegruppe, hvis mission er at tage sig af mennesker ved at tage sig af deres livsmiljø. PHM Group består af de bedste lokale virksomheder i branchen, alle med de samme værdier og motivationer; iværksætterånd og fair og ansvarlig forretningspraksis. Vi mener, at kun lokal service med store ressourcer er bedre end lokal service. Med PHM er der ingen grund til at tænke på, om du skal vælge en velkendt lokal eller en stor spiller. Vi giver dig det bedste fra begge verdener.

Læs mere

Historie

Sundby Rengørings Service I/S blev grundlagt i 1989.
I 1999 blev firmaet omdannet til det familie-ejede anpartsselskab Sundby Rengørings Service APS.

I dag

I dag er vi vokset til en medarbejderstab på ca. 20 og servicerer ca. 200 ejendomme.

Ejendommene er af meget forskellig størrelse. De spænder lige fra den helt lille boligforening med en enkelt opgang til 2. sal, til de helt store med over 50 opgange til 4.sal.

Ligeledes er arbejdsopgaverne meget varieret fra den simple ugentlige trappevask, til den fulde vedligeholdelse inde og ude med den daglige kontakt til beboerne.

Det daglige arbejde

I det daglige arbejder vi i små faste teams.
Disse teams arbejder kun med deres “egne” faste ejendommme.

Det sikrer et godt kendskab fra medarbejderne til de opgaver, der er på ejendommen, men det sikrer samtidig, at kunden/beboerne får et kendskab til de mennesker, der arbejder for dem.

Alle i firmaet uddannes til at kunne varetage alle arbejdsopgaver på ejendommene. Det er således det faste team, der både vasker trapperne, fejer gaden og pudser vinduerne mm.

Samlet giver det et solidt samarbejde kunde og firma imellem.

Alle teams sørger selv for at tilrettelægge dagen, og er således i høj grad ansvarlige for at løse dagens opgaver.

Med denne struktur prøver vi at skabe en arbejdsplads, hvor uddeling af ansvaret for kvaliteten og arbejdsgangen, skal give motivationen til at yde sit bedste.

Er du interesseret? Så kontakt os

Bed om et tilbud Vores kontaktoplysninger