​Skal vi komme og pudse dine vinduer, så er du velkommen til at kontakte os for at lave en aftale

Home » Vi tilbyder » Rengøring​ » Vinduespolering

Vinduespolering med stor erfaring

Når vi foretager vinduespolering, anvender vi en professionel metode. Det betyder, at vinduerne vaskes rene med vand og sæbe, som efterfølgende skrabes af med en gummiskraber. Efter poleringen aftørrer vi altid vindueskarmen, så det eneste spor, vi efterlader, er helt rene vinduer. Du kan derfor trygt få hjælp til vinduespolering af os.


​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Skal vi komme og pudse dine vinduer, så er du velkommen til at kontakte os for at lave en aftale. Vi står altid klar til at hjælpe alle kunder med både store og små opgaver. Vi garanterer rene resultater til tiden.​

Trænger dine vinduer til at blive pudset? Så er der hjælp at hente lige her. Sundby Rengørings Service ApS er et professionelt rengøringsfirma med stor erfaring inden for faget. Vi kan derfor varetage mange forskellige opgaver som for eksempel vinduespolering. Vi står primært til rådighed hos kunder i Sundby, men kommer også gerne uden for dette område.

Mange ser vinduespolering som en sur pligt, fordi det er et tidskrævende og ofte koldt arbejde. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe med at pudse dine vinduer til en god pris. Selvom vi er et rengøringsfirma, pudser vi vinduer hos kunder hver eneste dag. vi har derfor stor erfaring på området, hvilket er din garanti for et skinnende resultat.


Vi tilbyder professionel vinduespolering efter dine ønsker

​Vi kan påtage os vinduespolering enten som en del af en større rengøringsaftale eller som en enkeltstående aftale. Dette afhænger blot af dine ønsker og behov. Hos os er der ingen begrænsninger for opgavens art eller størrelse. Vi har også en lift til rådighed, hvilket gør det muligt for os at løse selv mere krævende opgaver.

Er du interesseret? Så kontakt os

Bed om et tilbud Vores kontaktoplysninger