Vi er et professionelt firma, der nyder at tilfredsstille kunder ved at hjælpe med diverse opgaver

Home » Vi tilbyder » Ejendomsservice​ » Grønne områder

Grønne områder vedligeholder vi gerne for dig​

Er du på udkig efter et kompetent firma, der kan varetage diverse opgaver inden for pasning af dine grønne områder? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Sundby Rengørings Service ApS tilbyder vi pasning af både store og små grønne områder hos alle kundetyper. Vi kommer primært i hele hovedstaden og omegn.

Vi er et professionelt firma, der nyder at tilfredsstille kunder ved at hjælpe med diverse opgaver. Vi kan eksempelvis tilbyde kompetent hjælp til pasning af grønne arealer, hvor vi kan varetage enhver opgave. Foruden almindelig pasning med græsslåning, hækkeklipning og ukrudtsjagt tilbyder vi også følgende:

  • Beskæring af træer og buske
  • Mindre anlægsarbejder
  • Bortkørsel af grønt affald

Vi har de rette maskiner til at passe dine grønne områder

​Vi kan løse både store og små opgaver inden for pasning af grønne områder. Du behøver altså ikke at holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp. Vi råder over et professionelt udvalg af maskiner og køretøjer, som gør det muligt for os at vedligeholde såvel små som meget store grønne områder.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som altid overholder alle aftaler. Vi kommer til tiden og efterlader området som aftalt.

Vi sætter altid dine ønsker i første række og imødekommer disse på bedst mulig vis. Derudover tilbyder vi udelukkende attraktive og konkurrencedygtige priser.

Ring til os for flere oplysninger

​Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Er du interesseret? Så kontakt os

Bed om et tilbud Vores kontaktoplysninger